Salam sejahtera untuk semua pelanggan yang terdiri daripada bakal pengantin, semua juruandam, semua pereka fesyen, peruncit & pemborong cenderahati. Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua pelanggan yang pernah berurusan dengan Vista Impian. Setelah 20 tahun terlibat secara langsung di dalam industri peruncitan & pemborongan barangan perkahwinan dan bahan jahitan, kami akan melancarkan laman web untuk kemudahan semua pelanggan Vista Impian pada APRIL 2018.

Untuk makluman kepada semua pelanggan,nama asal kami adalah KD Jusco Sdn Bhd yang ditubuhkan pada tahun 1989. Ia ganha melibat falam jaula bahan jahitan tradisi. Sejak tahun 2010, kami memperkembangkan perniagaan dengan membekalkan pelbagai alat jahitan yang fesyen terutamanya aksesori pakaian perkahwinan melayu. Pada masa yang sama, kami suba memenuhi permintaan semua pelanggan di dalam bidang perkahwinan khasnya. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pengantin baru menyediakan keperluan barang perkahwinan mereka pada harga yang amat berpatutan. Untuk memberikan pengalaman membeli-belah yang terbaik, kami menambahkan satu bangunan lagi untuk urusan niaga pada tahun 2016. Dengan harsrat menjadi pembekal brangan perkahwinan dan jahitan yang terlengkap, kami telah berjaya memasarkan produk ke seluruh semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Pada masa akan dating, kami akan memperkenalkan perkhidmatan penyesuaian atau "customization" kepada pelanggan kami. Ini termasuklan perkhidmatan nissan majlis perkahwinan dan mengubahsuaikan baju secara fesyen. Harap anda dapat menikmati platform web kami. Sekian, terima kasih.

Loading...
WhatsApp chat